ja_mageia

Ondersteuning & Advies

Solon ondersteunt en adviseert Ondernemingsraden
en Personeelsvertegenwoordigingen met het medezeggenschapswerk door het geven van advies, trainingen en workshops...

  • Narrow screen resolution
  • Wide screen resolution
  • Decrease font size
  • Default font size
  • Increase font size
Home Coaching, mediation en advies Coaching
Coaching

Als mensen iets willen veranderen, is de manier waarop ze hiermee omgaan vaak dezelfde: ze blijven ermee rondlopen of ze proberen er zelf uit te komen. Daarbij blijven ze in hun eigen gedachten ronddwalen.


Wil je jouw ambities verwezenlijken en jouw talenten beter benutten? Om dit te kunnen bereiken is het van belang dat je inzicht krijgt in het gedrag dat jou belemmert het maximale uit jezelf te halen. Krijg inzicht, vorm een krachtige basis en behaal het ene succes na het andere!

Tijdens de coaching krijg je inzicht in je eigen kwaliteiten en leer je op tijd te reageren op stresssignalen bij jezelf. Je functioneert over het algemeen goed, maar in bepaalde situaties doe je niet wat je eigenlijk van plan was.

Coachingsgesprekken doorbreken je gedachtenpatronen en laten je nieuwe mogelijkheden zien. Je  zal zo veel mogelijk worden gestimuleerd zelf oplossingen aan te dragen; waarbij zij uiteraard handvatten en tips krijgt aangereikt.Door coaching neemt het zelfaccepterend, zelfsturend, zelflerend en zelfoplossend vermogen toe. Daardoor wordt je in staat gesteld met meer kracht en vertrouwen je eigen koers uit te zetten, met optimale resultaten op de werkvloer als gevolg.

Bij een coachingstraject is de betrokkenheid en motivatie van de coach én gecoachte van groot belang. Daarnaast moeten beide partijen zich open (en kwetsbaar) op durven te stellen.

Afhankelijk van het doel waar je naar toe wilt werken zullen er een aantal sessies nodig zijn. Wel is hiervoor nodig dat je je wilt inspannen. En je moet de wil hebben om een verandering in je leven aan te brengen.


Coaching kan zowel overdag als in de avonduren plaatsvinden.


Klik hier voor het maken van een afspraak
of bel 0186 - 621944

 

Contact gegevens

Bezoek- en postadres:
Laurens Jzn. Costerstraat 15 A
3261 LH  Oud-Beijerland

0186 - 621944
0186 - 620997
info@solon-net.nl

Direct contact

BTW nummer
8110.45.961.B01

KvK nummer
24443126

Referenties