ja_mageia

Culturele sector
Wij zijn gespecialiseerd in de culturele sector.
  • Narrow screen resolution
  • Wide screen resolution
  • Decrease font size
  • Default font size
  • Increase font size
Home HR Consultancy Werving & Selectie
Werving & Selectie

Werkplezier, daar draait het om bij Solon management & organisatie! Natuurlijk niet alleen dat van ons, maar vooral dat van onze kandidaten.

Wij houden van mensen en van de uitdaging om mensen te begeleiden naar de juiste werkplek. U wilt immers de juiste persoon op de juiste plek in uw organisatie. 

Bent u op zoek naar een nieuwe medewerker, dan komt een Solon-consultant bij u langs. Deze stelt samen met u een profiel op. Op deze manier kunnen wij een goed beeld van uw wensen en eisen vormen en gaan wij voor u op zoek. 

 Wilt u dat uw nieuwe medewerking met hart en ziel kiest voor  voor uw organisatie en de door u aangeboden functie? En wilt u hem of haar zo snel mogelijk effectief inzetten? Werving & Selectie via Solon management & organisaties maakt dat mogelijk. Wij doen voor u de voorselectie, en hebben met onze kandidaten altijd minimaal 2 voorgesprekken zodat wij een gedegen oordeel over de kandidaten kunnen vormen. Daarnaast streven wij ernaar binnen zes weken een aantal geschikte kandidaten aan u voor te stellen en samen met u een vervolggesprek te houden.

Indien door u gewenst zorgen wij voor begeleiding tijdens het inwerktraject, zodat u zo snel mogelijk rendement uit uw nieuwe medewerker haalt.

 

 

Contact gegevens

Bezoek- en postadres:
Laurens Jzn. Costerstraat 15 A
3261 LH  Oud-Beijerland

0186 - 621944
0186 - 620997
info@solon-net.nl

Direct contact

BTW nummer
8110.45.961.B01

KvK nummer
24443126

Referenties