ja_mageia

Ondersteuning & Advies

Solon ondersteunt en adviseert Ondernemingsraden
en Personeelsvertegenwoordigingen met het medezeggenschapswerk door het geven van advies, trainingen en workshops...

  • Narrow screen resolution
  • Wide screen resolution
  • Decrease font size
  • Default font size
  • Increase font size
Home Onze klanten
Onze klanten zijn kleurrijk en divers

Solon werkt zowel voor profit als non profit opdrachtgevers. We hebben veel ervaring in de gemeentelijke én culturele sector en ondersteunen MKB organisaties met hun bedrijfsvoering.

Voor de culturele sector heeft Solon een speciaal team, waarin medewerkers van verschillende vakdisciplines hun krachten bundelen en maatwerk voor deze sector kunnen leveren. Onze definitie van de culturele sector is breed; zowel niet commerciële instellingen zoals musea, bibliotheken en theaters als commerciële culturele ondernemers uit het MKB, zoals film- en theatermakers behoren tot onze klantenkring.

Team Culturele Sector

Solon heeft specifieke expertise  opgedaan in deze sector en heeft specialisten in huis t.a.v. subsidies en fondsenwerving, subsidieverantwoording en projectadministraties, het organiseren en managen van culturele projecten, het voeren van financiële administraties van culturele organisaties  en het verzorgen van de salarisadministratie en personeelsbeleid van specifieke CAO’s uit de sector. Solon onderscheidt zich bovendien door speciaal voor medewerkers en leidinggevenden die werkzaam zijn in de culturele sector trainingen op maat te organiseren.

MKB - partner

Ook voor u als MKB - organisatie staan onze medewerkers klaar om u te ondersteunen en adviseren bij het beheersen en verbeteren van uw bedrijfsprocessen. Speciaal voor het MKB hebben we het MKB-P&O abonnement ontwikkeld. Dat is uw salarisadministratie met een plus. Daarbij kunt u naast uw salarisadministratie ook rekenen op advies en ondersteuning van onze P&O - medewerkers. Ook onze MKB-subsidie scans kunnen lonend zijn voor uw bedrijf.

 

 

Contact gegevens

Bezoek- en postadres:
Laurens Jzn. Costerstraat 15 A
3261 LH  Oud-Beijerland

0186 - 621944
0186 - 620997
info@solon-net.nl

Direct contact

BTW nummer
8110.45.961.B01

KvK nummer
24443126

Referenties