ja_mageia

Ondersteuning & Advies

Solon ondersteunt en adviseert Ondernemingsraden
en Personeelsvertegenwoordigingen met het medezeggenschapswerk door het geven van advies, trainingen en workshops...

  • Narrow screen resolution
  • Wide screen resolution
  • Decrease font size
  • Default font size
  • Increase font size
Home Management
Uw organisatiedoelen zo efficiënt en effectief mogelijk bereiken

De Orde van Organisatie Adviseurs hanteert de volgende definitie:

"Een organisatieadviseur levert  ten behoeve van een opdrachtgever op basis van een overeenkomst een deskundige en onafhankelijke bijdrage aan het vaststellen, analyseren en oplossen van beleidsmatige en organisatorische vraagstukken die zich binnen en/of met betrekking tot een organisatie en/of tussen organisaties voordoen."

Bij Solon staat het leveren van een bijdrage aan uw organisatievraagstukken centraal.Solon biedt duidelijke oplossingen voor uw(complexe) vraagstuk en kan samen met u (en uw medewerkers) zorgen dat uw organisatiedoelen zo efficiënt en effectief mogelijk kunnen worden bereikt.

De deskundige organisatieadviseurs van Solon zijn persoonlijk betrokken maar ook professioneel onafhankelijk. Zij kunnen u onder andere begeleiden bij strategische visievorming: u bijstaan bij het op basis van een visie en missie bepalen van een strategie en deze uitwerken in plannen (vertalen naar specifieke, meetbare, acceptabele, realistische en tijdgebonden (SMART-principe) organisatiedoelstellingen), bij het structureren van de organisatie en bi het controleren of de beoogde doelstellingen worden bereikt.

Solon werkt voor opdrachtgevers op verschillende niveaus binnen het maatschappelijke veld. Zowel profit als non profit organisaties weten ons te vinden. Binnen de kunst- en cultuursector neemt Solon een unieke positie in. Wij helpen u om de juiste dingen goed te doen door slimmer en doelgerichter te werken. 

 

 

 

Contact gegevens

Bezoek- en postadres:
Laurens Jzn. Costerstraat 15 A
3261 LH  Oud-Beijerland

0186 - 621944
0186 - 620997
info@solon-net.nl

Direct contact

BTW nummer
8110.45.961.B01

KvK nummer
24443126

Referenties