ja_mageia

Solon

Bij Solon staat het beheersen en verbeteren van uw bedrijfsvoering centraal.

Kwaliteit is hierbij het sleutelwoord.

  • Narrow screen resolution
  • Wide screen resolution
  • Decrease font size
  • Default font size
  • Increase font size
Home Tevredenheidsonderzoek
Hoe tevreden zijn uw medewerkers?
Uw organisatie heeft een groot belang bij tevreden medewerkers, immers, voor het realiseren van uw organisatiedoelen heeft u de inzet van uw medewerkers nodig. Tevreden medewerkers zijn doorgaans zeer gemotiveerd om zich in te zetten voor hun werk en voor hun organisatie, zijn loyaal en zijn veelal bereid zich ook voor iets nieuws in te zetten. Tevreden medewerkers vormen bovendien een goede basis voor tevreden klanten.

Maar hoe tevreden zijn de medewerkers van uw organisatie? En op welke terreinen kan uw organisatie volgens uw medewerkers verbeterd worden? Is er onder uw medewerkers voldoende commitment  om een groot veranderingsproces door te maken?

Om op deze vragen antwoord te vinden biedt een tevredenheidsonderzoek dé oplossing. Uit het onderzoek kunnen nuttige bevindingen voor het verbeteren van uw organisatie voortvloeien en kan inzicht in de arbeidsbeleving van uw medewerkers worden verkregen. Solon Management & Organisatie voert medewerkerstevredenheidsonderzoeken uit die ofwel gericht zijn op specifieke thema’s en aandachtgebieden ofwel gericht op de totale werkbeleving van uw medewerkers.
 

Contact gegevens

Bezoek- en postadres:
Laurens Jzn. Costerstraat 15 A
3261 LH  Oud-Beijerland

0186 - 621944
0186 - 620997
info@solon-net.nl

Direct contact

BTW nummer
8110.45.961.B01

KvK nummer
24443126

Referenties