ja_mageia

Ondersteuning & Advies

Solon ondersteunt en adviseert Ondernemingsraden
en Personeelsvertegenwoordigingen met het medezeggenschapswerk door het geven van advies, trainingen en workshops...

  • Narrow screen resolution
  • Wide screen resolution
  • Decrease font size
  • Default font size
  • Increase font size
Home Onze organisatie
Onze organisatie

Solon management & organisatie is een advies- en trainingsbureau dat organisaties, leidinggevenden, medewerkers en medezeggenschapsorganen adviseert, ondersteunt en traint bij het beheersen en verbeteren van de bedrijfsvoering.

Kwaliteit is hierbij het sleutelwoord: onze dienstverlening richt zich op het structureel verbeteren van de kwaliteit van processen, bedrijfsvoering, medewerkers, medezeggenschap en het eindproduct van onze opdrachtgevers door zelf kwalitatief hoogwaardige dienstverlening aan te bieden.
Centraal in onze dienstverlening staan maatwerk en ontwikkeling. Solon realiseert dit door flexibel en op maat te werken aan kennisoverdracht en bruikbare, praktische adviezen waarmee uw organisatie en medewerkers zich verder kunnen ontwikkelen.

Het vinden van een balans tussen de organisatiebelangen en persoonlijke belangen speelt een belangrijke rol in onze dienstverlening om zo tot een win-win situatie voor organisatie en medewerkers te komen.

Of het nu gaat om een grootscheepse reorganisatie, het verbeteren van een proces, het voeren van uw administratie, het uitvoeren van tevredenheidonderzoek, het begeleiden en training van een ondernemingsraad, onze adviseurs en trainers staan voor u klaar!


Solon management & organisatie heeft betrokken en veelzijdige professionals in dienst die hun kennis en ervaring inzetten om uw bedrijfsvoering te optimaliseren.

 

Contact gegevens

Bezoek- en postadres:
Laurens Jzn. Costerstraat 15 A
3261 LH  Oud-Beijerland

0186 - 621944
0186 - 620997
info@solon-net.nl

Direct contact

BTW nummer
8110.45.961.B01

KvK nummer
24443126

Referenties