ja_mageia

Ondersteuning & Advies

Solon ondersteunt en adviseert Ondernemingsraden
en Personeelsvertegenwoordigingen met het medezeggenschapswerk door het geven van advies, trainingen en workshops...

  • Narrow screen resolution
  • Wide screen resolution
  • Decrease font size
  • Default font size
  • Increase font size
Home Training | Coaching Coaching
Coaching

Coaching speelt een steeds grotere rol in werksituaties. Het is een manier om talenten aan te boren en te ontwikkelen.

Solon coacht niet door instructies of dwingende adviezen maar door, op basis van gelijkwaardigheid en in onderlingen interactie, situaties te analyseren, oplossingen te verkennen en in de praktijk te brengen. Altijd methodisch en resultaatgericht. In een klimaat van vertrouwen en respect.

Individuele coaching

Individuele coaching biedt uitkomst als je snel resultaat verwacht. Jij leert het beste uit jezelf te halen, door ineffectieve patronen te doorbreken en jouw vaardigheden te verbeteren.Wij coachen je op talent, vanuit je eigen kracht en inspiratie. Jij leert gericht keuzes te maken, zowel in je werk als in privé-omstandigheden.

Leiderschapscoaching

Leiderschapscoaching ondersteunt leidinggevende in de manier waarop zij met hun medewerkers omgaan. Vaak gaat het om het vinden van de balans tussen de medewerkers en de organisatie. Je leert oog te hebben voor zowel de belangen van de medewerkers als de belangen van de organisatie. Zodat je op een integere wijze uw leidinggevende kwaliteiten kunt inzetten.

Persoonlijke effectiviteit

Wil je je persoonlijke effectiviteit vergroten? Als medewerker, zelfstandig ondernemer, of misschien wel als manager van het huishouden thuis? Train dan je vaardigheden en effectiviteit in een cursus persoonlijke ontwikkeling.

Of je nu op zoek bent naar meer uitstraling, of meer innerlijke kracht. Of het zoekt in time management of ontwikkeling van leiderschap. De rode draad bij de meeste persoonlijke effectiviteit trainingen is dat je allereerst goed leert kijken naar je huidige capaciteiten. Zodat je helder in beeld krijgt welke vaardigheden en competenties je nog kunt ontwikkelen, om voortaan persoonlijk en professioneel effectiever te werk te gaan.

Sollicitatiecoaching

De sollicitatiecoaching is geschikt voor iedereen die alle benodigde vaardigheden wil ontwikkelen om zelfstandig, effectief en professioneel te kunnen solliciteren. Wij bieden je ook de mogelijkheid om via intensieve coaching je kansen in de markt te vergroten.

We doorlopen met samen met jou de volgende onderwerpen:

  • Algemene kennis van het hedendaagse solliciteren
  • Wie ben ik (oriëntatie op jezelf)
  • Wat is mijn focus markt
  • Solliciteren per functie
  • Positieve mindsetting

Veelvoorkomende deelnemers: schoolverlaters, herintreders, hoogopgeleide job-hoppers die opfrissing willen, WAO-’ers, WW-‘ers en arbeidsgehandicapten. Wij trainen alle functie- en opleidingsniveaus.

Loopbaancoaching

Ga je nog wel met plezier naar je werk?

Voel je je aangesproken door deze vraag? Geloof jij ook dat plezier in je werk samenhangt met je drijfveren en wensen in het leven? Wil jij op zoek naar inspiratie en zelf sturing geven aan je loopbaan?

Als je weet wat je wilt, kun je doen wat je wilt. Solon helpt u bij het zoekennaar antwoorden.

Teamcoaching

Teamcoaching is anders dan individuele coaching. De overpeinzingen en analyses van een teamcoach betreffen de smaak van de totale groep, het beeld van het geheel. Teamcoaching is een mooi en krachtig middel om afdelingen en groepen in staat te stellen hun resultaten te realiseren.

Coaching werkt ook bij complexe problematiek. 

Voor al uw vragen over (team)coaching, organisatiecoaching, personal coaching kunt u bij ons terecht.

 

Contact gegevens

Bezoek- en postadres:
Laurens Jzn. Costerstraat 15 A
3261 LH  Oud-Beijerland

0186 - 621944
0186 - 620997
info@solon-net.nl

Direct contact

BTW nummer
8110.45.961.B01

KvK nummer
24443126

Referenties