ja_mageia

Trainingsaanbod

Een greep uit ons trainingsaanbod:

  • Basiscursus leidinggeven
  • Timemanagement
  • Vergaderen moet, maar kort en goed!
  • Arbeids- en sociaal recht
  • Narrow screen resolution
  • Wide screen resolution
  • Decrease font size
  • Default font size
  • Increase font size
Home Trainingen voor ontwikkeling en loopbaan Netwerken
Netwerken
Hoe doen andere mensen dat toch? Plotseling hebben ze die geweldige baan, een groter huis of een contract binnengesleept. Grote kans dat ze enthousiaste netwerkers zijn. Wie bedreven is in netwerken, beschikt over een krachtig instrument. Moeilijk is het niet. Netwerken is niets meer dan optimaal gebruik maken van je contacten.

In principe is iedereen die je kent of gekend hebt én die een positieve indruk van jou heeft, je netwerk. Je vrienden, je familie, je oude klasgenoten, docenten, mensen van je sportvereniging, (oud-)collega’s. Je netwerk is groter dan je denkt. Bovendien hebben mensen uit jouw netwerk zelf ook weer een netwerk. Zo kun jij je netwerk dus weer uitbreiden door gebruik te maken van contacten van anderen. Er is ooit uitgerekend dat je binnen drie schakels (de vrienden van de vrienden van jouw vrienden) toegang hebt tot alle mensen in Nederland. Met goed netwerken moet je dus bijna bij iedereen aan tafel kunnen komen.

Met uitdagende stellingnames en praktische oefeningen laten wij je het antwoord vinden op vragen als:


* Wat wil ik bereiken met netwerken?
* Hoe schrijf ik een goed resumé?
* Hoe netwerk ik zo efficiënt mogelijk?


Nel van ‘t Hart: "Toen ik terugkwam na een paar maanden reizen, moest ik alles weer opnieuw opbouwen. Het eerste wat ik deed was even bijpraten met vrienden, familie en oude collega´s. Iedereen was natuurlijk hartstikke nieuwsgierig naar mijn ervaringen. Ik vertelde ze ook over mijn plannen en wensen voor de toekomst. Via via had ik binnen een maand weer een huis en drie afspraken voor sollicitatiegesprekken."


Aantal bijeenkomsten: 4  van 19.00 – 22.00 uur


Klik hier voor een inschrijfformulier
 

Contact gegevens

Bezoek- en postadres:
Laurens Jzn. Costerstraat 15 A
3261 LH  Oud-Beijerland

0186 - 621944
0186 - 620997
info@solon-net.nl

Direct contact

BTW nummer
8110.45.961.B01

KvK nummer
24443126

Referenties