30 januari 2020
Expertmeetings Vitaliteit en Diversiteit & inclusie

 

Inspireren & leren bij Solon!

Op donderdag 30 januari 2020 organiseert Solon management en organisatie een bijzondere middag voor onze relaties en geïnteresseerden!

Graag nodigen we jou uit voor het bijwonen van twee expertmeetings!
Tijdens twee expertmeetings proberen we je in korte tijd en op en actieve manier een overview te geven over de onderwerpen en lichten we deze onderwerpen vanuit verschillende gezichtspunten toe. Daarbij betrekken we diverse experts op deze vakgebieden. We delen best practices, geven we je nuttige tips en is er ruimte voor het stellen van praktijkvragen.

Deelname aan deze dag is gratis maar aanmelden is wel vereist.
Dat kan per e-mail via info@solon-net.nl of via onderstaand formulier.

 

Programma

14:00 – 14:15
Welkomstwoord directeur

14:15 – 15:15
Expertmeeting
Vitaliteit

15:30 – 16:30
Expertmeeting
Diversiteit en inclusie

16:30 - 17:00
Pauze en presentatie expositie door Kunstenaar Jeroen van Unen

17:00 – 18:30
Eigentijdse afsluiting expertmeetings met optreden van Afro-Europeseband Phronexix

 

Expertmeetings

Expertmeeting 1

Vitaliteit

Welke organisatie wil nu niet het beste uit de medewerkers halen? Vitale medewerkers, die weerbaar, flexibel en productief zijn en die niet alleen nu, maar ook op langere termijn inzetbaar blijven. Maar hoe pak je dat aan als organisatie? Welke stappen kan je zetten om met (duurzame) inzetbaarheid aan de slag te gaan en hoe zorg je ervoor dat medewerkers zelf daarin de regie pakken? De meeting wordt geleid door experts Rianne van Leenen en Lisette de Lange.

Expertmeeting 2

Diversiteit & inclusie

Veel organisaties praten er over en zien nut en noodzaak om het personeelsbestand inclusiever te maken. Maar hoe doe je dat nu eigenlijk? Wat zijn de ervaringen tot nu toe? Waar loop je tegen aan en hoe overwin je de hobbels? De meeting wordt geleid door experts Maartje Broeren en Melissa Bink.

 

 

Kick off van onze samenwerking met Kunstenaar Jeroen van Unen in het kader van onze culturele hub

Tijdens deze middag presenteren we ook onze nieuwe samenwerking met Jeroen van Unen, een zeer indrukwekkende pencil, paint en tattoo artist die mede dankzij onze culturele hub de kans krijgt zijn werk te exposeren.

Culturele hub voor verenigingen & stichtingen

Onze culturele hub, gelegen in het aangrenzende deel van ons kantoor, biedt lokale culturele stichtingen, kunstenaars en andere culturele initiatieven, de mogelijkheid met elkaar in contact te komen, werk te presenteren en ruimte om aan projecten te werken. Daarnaast biedt deze locatie praktisch onderkomen voor het houden van vergaderingen en stimuleert de culturele hub cross-over samenwerkingen.

Optreden van de internationale band Phronexix

Phronexix is een band die bestaat uit Afrikaanse immigranten, met als doel om de Afrikaanse sound te integreren in de Europese cultuur.

Swingende Afrobeat, Afropop en Global muziek is wat je kunt verwachten. De band bestaat uit twaalf muzikanten, afkomstig uit verschillende landen zoals Kameroen, Nigeria, Ghana, België en de VS.