28 november
expertmeeting & opening culturele hub

Direct aanmelden >

Inspireren & leren bij Solon!

Op donderdag 28 november 2019 organiseert Solon management en organisatie een bijzondere middag voor onze relaties en geïnteresseerden!

Vanaf 2020 zal Solon zich volledig gaan richten op HR dienstverlening. Enerzijds zullen we ons richten op het verder vergroten van onze expertrol in HR, anderzijds zullen we onze nu al brede HR dienstverlening nog verder uitbreiden. Zoals u van ons gewend bent blijven we naast advies en interimwerk, onderzoek, coaching en opleiding verzorgen. Solon zal geen financiële dienstverlenging meer verrichten. Focus op cultuur en non-profit blijft.

Ter gelegenheid van deze overgang organiseren wij deze leerzame, inspirerende en bijzondere middag!

Programma

13:00 – 13:15
✔ Welkomstwoord directeur

13:15 – 14:30
✔ Expertmeeting / Workshop: Wet Arbeidsmarkt in Balans

14:45 – 16:00
✔ Expertmeeting / Workshop: Diversiteit en inclusie

16:00 - 16:15
✔ Pauze en inloop opening culturele hub

16:15 – 16:30
✔ Officiële opening hub

16:30 – 18:00
✔ Eigentijdse afsluiting expertmeetings
✔ Feestelijke opening hub met optreden van Afro-Europese
band Phronexix

Expertmeetings

Workshop 1

Wet Arbeidsmarkt in Balans

Met ingang van 1 januari 2020 gaat de Wet Arbeidsmarkt in Balans van start. Bent u er klaar voor? We bespreken onder meer transitievergoeding, ontslagrecht, ketenregeling, oproepkrachten, payrolling en de WW-premie. De meeting wordt geleid door experts Rianne van Leenen en Melissa Bink.

Workshop 2

Diversiteit & inclusie

Veel organisaties praten er over en zien nut en noodzaak om het personeelsbestand inclusiever te maken. Maar hoe doe je dat nu eigenlijk? Wat zijn de ervaringen tot nu toe? Waar loop je tegen aan en hoe overwin je de hobbels? De meeting wordt geleid door experts Maartje Broeren en Saphira Marengo

Feestelijke opening culturele hub

Na het officiele programma met de workshops, nodigen we zowel de deelnemers als externe enthousiastelingen uit om te ontspannen en vooral te swingen bij een mini-concert van Phronexix waarmee de culturele hub officieel geopend zal worden! Uiteraard is er gelegenheid tot netwerken en wordt er voor wat lekkers gezorgd.

Culturele hub voor verenigingen & stichtingen

Solon opent gedurende 2 jaar een kleinschalige culturele hub in het aangrenzende deel van ons kantoor. Deze locatie biedt lokale en vooral ook culturele stichtingen en verenigingen de mogelijkheid om met elkaar in contact te komen, biedt praktisch een onderkomen voor het houden van vergaderingen en probeert nieuwe cross-over samenwerkingen te stimuleren.

Bent u een vereniging of stichting en wilt u gebruik maken van de hub? Kom gerust kennismaken op 28 november tussen 16.15 uur - 18.00 uur of neem contact met ons op via j.vandewetering@solon-net.nl.

Optreden van de internationale band Phronexix

Phronexix is een band die bestaat uit Afrikaanse immigranten, met als doel om de Afrikaanse sound te integreren in de Europese cultuur.

Swingende Afrobeat, Afropop en Global muziek is wat je kunt verwachten. De band bestaat uit twaalf muzikanten, afkomstig uit verschillende landen zoals Kameroen, Nigeria, Ghana, België en de VS.