Ontdek de Laatste Ontwikkelingen bij de OR-Expertmeeting 2024 in Utrecht!

Gepubliceerd op: 27-12-2023

Wil jij je kennis vergroten over onderwerpen zoals de Vernieuwing van Medezeggenschap, Talentmanagement, Neurodiversiteit, AI en de invloed op ons werk, Arbo en RI&E, of dieper duiken in de rol van de OR bij reorganisaties? Wij nodigen je uit om deel te nemen aan de Solon OR-Expertmeeting op dinsdag 26 maart 2024, in De Kargadoor in Utrecht!

De OR-Expertmeeting biedt je de unieke kans om de laatste trends en ontwikkelingen in de non-profit sector te ontdekken en praktische tips & tricks te leren die momenteel relevant zijn voor organisaties en OR-leden. Dit is ook de perfecte gelegenheid om een netwerk op te bouwen met andere OR-leden binnen de non-profit sector en kennis, ervaringen en ideeën uit te wisselen.

Mis deze kans niet om je horizon te verbreden en je kennis te verdiepen. We kijken ernaar uit je te verwelkomen op de Solon OR-Expert meeting!

Kijk voor meer informatie op de website van Solon Medezeggenschap of mail naar e.driessen@medezeggenschap-solon.nl en vraag naar onze flyer.